Hundfoder för känslig mage- EMPIRE

hundfoder för känslig mage

Människans bästa vän förtjänar mat av högsta kvalitet. Din hunds hälsa och livskvalitet är viktig och maten spelar en stor roll i detta. Empires hundmat har ett holistiskt arbetssätt som säkerställer att din hund kan utvecklas på bästa sätt, och för att undvika sjukdomar.

Dessutom sätter vi stor vikt vid smaken, din hund kommer inte bli besviken. När vår hundmat togs fram gjorde vi det i samarbete med hundarna själva, vilket gjorde att vi kunde producera den godaste hundfoder för känslig mage. Hundarna har bokstavligt talat valt själva.

Vår mening är att hundmat ska ha en hög kvalitet på köttet det innehåller. Empires hundmat innehåller kött från vilt, lamm, anka och lever. VÅRA PRODUKTER INNEHÅLLER INTE KYCKLING, fryst kött, kött- eller benmjöl!Innehåller bara färska ingredienser, som bidrar till matens goda smak och kvalitet. Empires hundmat innehåller inte gluten och alla ingredienser kommer från certifierade leverantörer. Allt är 100 % naturligt. 

En vanlig orsak till matallergier hos hundar är spannmål. Därför innehåller Empires hundmat inget spannmål, utan istället grönsaker, frukt och örter. Några av dessa ingredienser är:

  • Lusern, en naturlig multivitamin som har antiinflammatoriska effekter på leder och stärker muskulaturen. Den förbättrar matsmältning och motverkar förstoppning. Dessutom kan den vara nyttig för att förhindra sjukdomar, såsom cancer, förhindra leversjukdomar och problem med blåsan. Lusern kan också ha en lugnande effekt.
  • Rosmarin och Lutein, vilka är naturliga antioxidanter. Rosmarin är också rik på järn, kalcium och vitamin B6.
  • Cikoriarot, vilken är en naturlig källa till inulin. Detta har en positiv effekt på hundens matsmältningssystem, och även på deras psykiska hälsa.
  • Massa från betor och äpplepuré, vilka är en god källa till fibrer för din hund. Även dessa är nyttiga för matsmältningssystemet, och de hjälper till sänka din hunds kolesterolvärde.
  • Yucca Schidigera, från vilken vi har använt ett extrakt från plantan för att bekämpa artros och reumatism. Detta kan även ha en förmildrande effekt på lukten som kommer från din hunds avföring.
  • En mix av bär och örter, sammansatta för att göra din hund så frisk och stark som möjligt.

För att ge din hund en balanserad kost har vi inkluderat en blandning av vitaminer, mineraler, syror, biotin och jäst. Allt för att ge din hund alla förutsättningar för att leva ett långt och hälsosamt liv. En annan del i vår hundmat är L-karnitin. Detta är en transport-molekyl som spelar en roll i den metaboliska processen, och hjälper fett att omvandlas till energi.

Den gör också att mindre fett förvaras i kroppen och i blodomloppet. Detta är fördelaktigt för överviktiga hundar, men även för att förhindra psykologiska problem och sjukdomar. Vi har även inkluderat chondroitin sulfat och glukosamin i vår mat, ämnen som är bra för hundar med artros. Detta är en vanlig sjukdom för vuxna hundar, och dessa ämnen ger en lindrande effekt när det kommer till problem med leder och smärtan som kan följa av denna åkomma.

Den rätta sortens fett är också en viktig del i din hunds mående och utveckling. Laxolja och linfröolja är en god källa för omega-6 och omega-9, och ger din hund vad den behöver i form av feta syror. Dessa gör under för din hunds päls. Maten har också en hög halt av kollagen, vilket gynnar päls och ben.

Vi har mat som passar din hund i alla livets skeden. Från valp till senior hund har vi olika produkter som passar, alla med 80% innehåll av kött och inälvor. Empire hundfoder -för känslig mage.

Hos Empire har vi arbetat fram produkter som ska gynna din hund. Med rön från den senaste utvecklingen inom näringslära för djur, ingredienser av hög kvalitet, och den senaste produktionstekniken, har vi skapat hundmat du kan lita på. Varje steg i produktionen av vår hundmat är noga kontrollerad, från leverantör till maten slutligen hamnar hos dig och din hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.